geszti_eload_header_0714

Geszti Péter több száz nagy sikerű vállalati motivációs előadásával az ország egyik leggyakorlottabb előadója. Otthonosan mozog az üzleti világban, ismeri a vállalati kultúrát, de az alkotó emberek előtt álló kihívásokat is. Sokrétű tapasztalata gazdag anyagot szolgáltat inspiráló előadásaihoz. Geszti megosztja hallgatóságával sikereit, de nem hallgatja el kudarcait sem. Őszinte, tanulságos, és lebilincselően izgalmas. 

VÁLASZTHATÓ ELŐADÁSOK

REMÉNYTELJES APOKALIPSZIS

COVID UTÁN - SZABADON

2021-re megváltoztak az alapszabályok, és mi jobbára megtanultunk ezekhez igazodni. Új megszokásaink születtek, amelyek könnyen foglyul is ejthetnek minket. Hogyan lehet mégis inspirálódni a pandémia hatására? Miként születhet kényszerből kreativitás? Milyen mentális és intellektuális útjai lehetnek a megújulásnak 2021-ben? Home office – remeteség vagy szabadság? Megvéd-e a vírustól a pozitív gondolkodás? Mi módon szabadulhatunk meg a bizonytalanságtól? Hogyan segíthet ebben a helyes kommunikáció és a humoros gondolkodás?

SIKER ÉS KUDARC

Hogyan dolgozzuk fel a kudarcot, és hogyan viseljük el a sikert? A magyar kultúrára alapvetően jellemző, hogy az  ismerős kockázatokat elfogadják az emberek, de az ismeretlen helyzetek félelmet keltenek bennük. Az üzleti gondolkodásban sikeresek azonban az útjukba kerülő új helyzetekben, ismeretlen kockázatokkal szembesülve is komfortosan érzik magukat. Ez az ellentmondás sokak életében jelent feszültséget, Geszti Péter saját tapasztalatit őszintén megosztva viszi végig hallgatóit a sikerek és kudarcok általa is járt útján, elmeséli élete legnehezebben kiharcolt üzleti és kreatív eredményeit.

EGYEDÜL NEM MEGY?
CSAPASD A CSAPATTAL!

Sokan hihetik, hogy Geszti Péter egyedül érte el sikereit. Pedig mindig csapatban gondolkodott. Ez az előadás arról szól, hogy miként tudja az egocentrikus gondolkodást kiegészíteni vagy felváltani az asszertív jelenlét, milyen viselkedést érdemes kialakítani kollégaként vagy épp vezetőként egy közösségben, hogy a projektek sikerre menjenek? Hogyan nyerhetünk egymás különféle tehetségéből mindannyian? Mit jelent az Geszti kreatív matematikai tételében, hogy 1+1= végtelen? Geszti saját példáin keresztül mutatja meg a pozitív gondolkodás jótékony hatását az egyéni és együttes teljesítményre. 

MEGÚJULÁS ÉS INNOVÁCIÓ

Hogyan tud Geszti folyamatosan megújulni? Hogyan lehet ezt kamatoztatni az Ön cégénél? Geszti Péter saját életéből vett példákkal és globális mintákkal mutatja meg lehetséges utat a megújulás és innováció felé. A megszokásoktól, rutinoktól nehéz elrugaszkodni, de nagyon is lehetséges! 
Geszti átható erejű pozitív gondolkodása magával ragadja a kevésbé nyitott embereket is, és megerősíti azokat, akik nyitottak a változásokra!

SALES FAKTOR

A KOMMUNIKÁCIÓ EREJE

Minden emberi interakcióban illúziókat csomagolunk és érzéseket postázunk, hogy „megvegyenek” tőlünk valamit. A termékünket, a gondolatainkat, a szándékunkat, önmagunkat. Hogyan adjuk el ötletünket a munkatársainknak? Hogyan értékesítsük a termékünket a vásárlóinknak? A szavak ereje, a cselekvés őszintesége, a személyes márkánk és a vállalati brand értéke – a személyes hitelesség fontossága.

MIT VÁRHAT AZ ELŐADÁSTÓL?

Átélhetővé teszi, hogy az ismert és sikeres ember azonos kérdésekkel és problémákkal küzd a pandémia korában, mint nézői. Tudatosítja, hogy a pozitív gondolkodás, a sikerorientált hozzáállás, önmagunk energetizáló kondicionálása ebben az időszakban is kirángathat minket a gödörből. Egyszerű megoldásokat mutat arra, hogyan tegyük magunkat alkalmassá a továbblépésre, újrakezdésre, a hatékony munkára. Személyes, élményszerű, tanulságos és szórakoztató motivációt nyújt.

PARTNEREINK MONDTÁK

IDŐPONT ÉS TÉMAEGYEZTETÉS

Ismerje meg Geszti Péter előadásait, melyek a megrendelő vállalat igényeire testreszabhatók.
Az előadások 45-60 percesek, online és offline formában is elérhetők.