geszti_eload_header2_online

Geszti Péter dalszövegíró, producer, előadóművész, producer, és sikeres vállalkozó. Mindemellett több száz nagy sikerű vállalati motivációs előadásával az ország egyik leggyakorlottabb előadója. Otthonosan mozog az üzleti világban, ismeri a vállalati kultúrát, de az alkotó emberek előtt álló kihívásokat is. Sokrétű tapasztalata gazdag anyagot szolgáltat inspiráló előadásaihoz. Geszti megosztja hallgatóságával sikereit, de nem hallgatja el kudarcait sem. Őszinte, tanulságos, és lebilincselően izgalmas.

INSPIRÁCIÓS ELŐADÁS TÉMÁK

SZÜKSÉG VAN RÁD!

A POZITÍV GONDOLKODÁS EREJE

Hogyan használjuk a szavak erejét, hogy sikeresen fogalmazzuk meg magunknak és másoknak, miért értékes az, amit csinálunk? Lehetséges-e magunkat a saját hajunknál fogva kirángatni a gödörből? Hogyan alakítsuk ki tudatosan a dolgokhoz való pozitív hozzáállásunkat, és miként változtassuk ezt cselekvéssé? Mi módon dolgozzuk fel a hétköznapok irigység-gyűlölet kultúráját, hogy a munkánkban mindezt legyőzzük, és pozitív, aktív, asszertív személyiségként  vegyünk részt a vállalati közösség projektjeiben? Miért lehet 1+1 = VÉGTELEN? Geszti Péter kendőzetlen őszinteséggel és humorral beszél saját mély pontjairól, és arról, hogy milyen eszközökkel inspirálja magát annak érdekében, hogy folyamatosan formában és munkára éhesen tartsa magát.

NEM ADOM FEL!

MEGÚJULÁS ÉS INNOVÁCIÓ

Hogyan tud Geszti folyamatosan megújulni? Hogyan tudják ezt kamatoztatni az Ön cégének munkatársail? Geszti Péter saját életéből vett példákkal és globális mintákkal mutatja meg a lehetséges utat a megújulás és innováció felé. A megszokásoktól, rutinoktól nehéz elrugaszkodni, de nagyon is lehetséges! Geszti átható erejű pozitív gondolkodása magával ragadja a kevésbé nyitott embereket is, és megerősíti azokat, akik nyitottak a változásokra!

COVID KÖZBEN SZABADON

ELRUGASZKODÁS A JÖVŐ FELÉ

2021-ben megváltoztak az alapszabályok, és mi jobbára megtanultunk ezekhez igazodni. Új megszokásaink születtek, amelyek könnyen foglyul is ejthetnek minket. Hogyan lehet mégis inspirálódni a pandémia hatására? Miként születhet kényszerből kreativitás? Milyen mentális és intellektuális útjai lehetnek a megújulásnak 2021-ben? Home office – remeteség vagy szabadság? Megvéd-e a vírustól a pozitív gondolkodás? Mi módon szabadulhatunk meg a bizonytalanságtól? Hogyan segíthet ebben a helyes kommunikáció és a humoros gondolkodás?

MIT VÁRHAT AZ ELŐADÁSOKTÓL?

Átélhetővé teszi, hogy az ismert és sikeres ember azonos kérdésekkel és problémákkal küzd a pandémia korában, mint nézői. Tudatosítja, hogy a pozitív gondolkodás, a sikerorientált hozzáállás, önmagunk energetizáló kondicionálása ebben az időszakban is kirángathat minket a gödörből. Egyszerű megoldásokat mutat arra, hogyan tegyük magunkat alkalmassá a továbblépésre, újrakezdésre, a hatékony munkára. Személyes, élményszerű, tanulságos és szórakoztató motivációt nyújt.

PARTNEREINK MONDTÁK

IDŐPONT ÉS TÉMAEGYEZTETÉS

Ismerje meg Geszti Péter előadásait, melyek a megrendelő vállalat igényeire testreszabhatók.
Az előadások 45-60 percesek, online és offline formában is elérhetők.