geszti_eload_header2022_red

Geszti Péter dalszövegíró, producer, előadóművész, producer, és sikeres vállalkozó. Mindemellett több száz nagy sikerű vállalati motivációs előadásával az ország egyik leggyakorlottabb előadója. Otthonosan mozog az üzleti világban, ismeri a vállalati kultúrát, de az alkotó emberek előtt álló kihívásokat is. Sokrétű tapasztalata gazdag anyagot szolgáltat inspiráló előadásaihoz. Geszti megosztja hallgatóságával sikereit, de nem hallgatja el kudarcait sem. Őszinte, tanulságos, és lebilincselően izgalmas. 

INSPIRÁCIÓS ELŐADÁS TÉMÁK

POZITIVITÁS | ÚJ

FENNTARTHATÓSÁG | ÚJ

MEGÚJULÁS ÉS INNOVÁCIÓ

Hogyan tud Geszti folyamatosan megújulni? Hogyan lehet ezt kamatoztatni az Ön cégénél? Geszti Péter saját életéből vett példákkal és globális mintákkal mutatja meg lehetséges utat a megújulás és innováció felé. A megszokásoktól, rutinoktól nehéz elrugaszkodni, de nagyon is lehetséges! Geszti átható erejű pozitív gondolkodása magával ragadja a kevésbé nyitott embereket is, és megerősíti azokat, akik nyitottak a változásokra! 

COVID UTÁN SZABADON

2021-re megváltoztak az alapszabályok, és mi jobbára megtanultunk ezekhez igazodni. Új megszokásaink születtek, amelyek könnyen foglyul is ejthetnek minket. Hogyan lehet mégis inspirálódni a pandémia hatására? Miként születhet kényszerből kreativitás? Milyen mentális és intellektuális útjai lehetnek a megújulásnak 2021-ben? Home office – remeteség vagy szabadság? Megvéd-e a vírustól a pozitív gondolkodás? Mi módon szabadulhatunk meg a bizonytalanságtól? Hogyan segíthet ebben a helyes kommunikáció és a humoros gondolkodás? 

MIT VÁRHAT AZ ELŐADÁSOKTÓL?

Átélhetővé teszi, hogy az ismert és sikeres ember azonos kérdésekkel és problémákkal küzd a pandémia korában, mint nézői. Tudatosítja, hogy a pozitív gondolkodás, a sikerorientált hozzáállás, önmagunk energetizáló kondicionálása ebben az időszakban is kirángathat minket a gödörből. Egyszerű megoldásokat mutat arra, hogyan tegyük magunkat alkalmassá a továbblépésre, újrakezdésre, a hatékony munkára. Személyes, élményszerű, tanulságos és szórakoztató motivációt nyújt.

ÚJ INSPIRÁCIÓS FORMÁTUM

ÉLŐ KONCERT ÉS MOTIVÁCIÓS BESZÉD

Miért különleges a motivációs koncert formátum?

Geszti Péter, az elmúlt évtized egyik legsikeresebb vállalati motivációs előadójaként új fejezetet nyit a műfajban. Teszi ezt, mint állandóan megújuló zenész és kreatív kommunikációs szakember is: új formátumot teremt. Összeköti motivációs előadói és popzenészi tevékenységét, hogy újszerű, egyedi programot kínáljon vállalatok és rendezvényszervezők számára. Motivációs mondanivalóit saját dalaival együtt adja elő, vagyis egyszerre lesz jelen a színpadon mint keynote speaker és mint dalszerző-rapper-énekes.

Végre valami új a rendezvény piacon!

A motivációs koncert során Geszti 6-8 témáról beszél 5-5 perces hosszúságban, az egyes témákhoz pedig saját dalait játssza el illusztrációként. A dalok és a témák tartalmilag szorosan összefüggenek, egymást erősítik. Így egy 1-1,5 órás, szórakoztató, egyben gondolatokban gazdag motivációs előadás zenés- koncertes változata születik meg.

Hiteles beszéd és szórakoztató dalok

Geszti saját tapasztalatainak, ismert projektjeinek szakmai és emberi aspektusait fejti ki, amelyek hitelessé teszik mondandóját. Vagyis nem csupán elméleti szinten mozog, hanem átélhető, személyes, gyakorlati példákat hoz, majd ezek hatását és bevésődését mélyíti el egy-egy témához fűződő saját dalával.

Hogy néz ez ki?

A színpadi berendezés egyszerre szolgál ki egy prezentációt és egy élő koncertet. Geszti látványos vizuális illusztrációkat villant fel kivetítő segítségével, ezzel színezve élményteli prezentációját. Az egyes témák között pedig zenekarával élőben játszik. A motivációs koncert tartalmaz interakciót a vállalat dolgozóival, a közös éneklés, rappelés az aktuális üzeneteket erősíti és ismétli.

Miről szól?

Választott témák lehetnek: a változások kezelése, hozzáállás a változáshoz, megújulás, proaktivitás, világvége helyett pozitív gondolkodás, alkalmazkodás mint belső szükséglet, az innováció nehézségei a hazai vállalati kultúrában, belső erőforrásunk megőrzése és kondicionálása önazonosság, elkötelezettség a saját célok mentén, asszertivitás és mások iránti tisztelet, az egyén egójának és a csapat céljainak összehangolása, csapatmunka, generációk közötti együttműködés, rész és egész – avagy a dolgozók és a márka viszonya.
 

Ezen témák mellett a megrendelő kérésére megjelenhetnek más témák is – amennyiben Geszti Péter dalai lehetővé teszik, hogy dramaturgiailag lekövessék a változtatási igényeket. Erre külön egyeztetések során nyílik lehetőség.

Kicsiben, nagyban, reggel, este

A motivációs koncert dalai Geszti szerzemények, a Rapülők, a Gringo Sztár és a Best of Geszti repertoárjából állnak.
A motivációs koncert jól beilleszthető a cégek egész napos csapatépítő programjaiba is, és a nagy, exkluzív, ünnepi rendezvényekbe is – utóbbi esetén a 2in1 jelleg miatt egyszerre lehet kipipálni a key note speaker és a fellépő extra produkció igényeket.

MIT VÁRHAT AZ ELŐADÁSTÓL?

Átélhetővé teszi, hogy az ismert és sikeres ember azonos kérdésekkel és problémákkal küzd a pandémia korában, mint nézői. Tudatosítja, hogy a pozitív gondolkodás, a sikerorientált hozzáállás, önmagunk energetizáló kondicionálása ebben az időszakban is kirángathat minket a gödörből. Egyszerű megoldásokat mutat arra, hogyan tegyük magunkat alkalmassá a továbblépésre, újrakezdésre, a hatékony munkára. Személyes, élményszerű, tanulságos és szórakoztató motivációt nyújt.

PARTNEREINK MONDTÁK

IDŐPONT ÉS TÉMAEGYEZTETÉS

Ismerje meg Geszti Péter előadásait, melyek a megrendelő vállalat igényeire testreszabhatók.
Az előadások 45-60 percesek, online és offline formában is elérhetők.