LE FOGJUK GYŐZNI!

2021-re megváltoztak az alapszabályok, és mi jobbára megtanultunk ezekhez igazodni. Új megszokásaink születtek, amelyek könnyen foglyul is ejthetnek minket. Hogyan lehet mégis inspirálódni a pandémia hatására?  Miként születhet kényszerből kreativitás? Milyen mentális és intellektuális útjai lehetnek a megújulásnak 2021-ben? Home office – remeteség vagy szabadság? Megvéd-e a vírustól a pozitív gondolkodás? Mi módon szabadulhatunk meg a bizonytalanságtól? Hogyan segíthet ebben a helyes kommunikáció és a humoros gondolkodás? Geszti Péter saját életéből vett példákkal és globális mintákkal mutatja meg a lehetséges utat az elrugaszkodás felé.

TÖRJ KI A MEGSZOKÁS KARANTÉNJÁBÓL!

Geszti átható erejű pozitív gondolkodása képernyőn keresztül is magával ragadja megfáradt, útkereső embertársait, és megerősíti azokat, akik nyitottak a változásokra!

MEGINT A GESZTI?

A sokoldalúság, a megújulás és a kreativitás embere kendőzetlen őszinteséggel beszél a járvány során született felismeréseiről, amelyek új irányokat mutattak számára mint alkotó és vállalkozó. Egyaránt jól ismeri a biznisz világát, a nagyvállalatok kultúráját, és az alkotó élet, az önkifejezés kihívásait. Vállalkozó és művész, reklámszakember és rapper, főhős és szürke eminenciás. Projektjeit, alkotásait, sikereit és bukásait egy ország követte, követi.

Sokrétű tapasztalatai gazdag alapanyagot szolgáltatnak új, inspiráló előadásához, melynek során a komoly tartalom ezúttal is szórakoztató formában jelenik meg. Az új témákat feldolgozó előadás online közvetítésben is megrendelhető.

MIT VÁRHAT AZ ELŐADÁSTÓL?

Átélhetővé teszi, hogy az ismert és sikeres ember azonos kérdésekkel és problémákkal küzd a pandémia korában, mint nézői. Tudatosítja, hogy a pozitív gondolkodás, a sikerorientált hozzáállás, önmagunk energetizáló kondicionálása ebben az időszakban is kirángathat minket a gödörből. Egyszerű megoldásokat mutat arra, hogyan tegyük magunkat alkalmassá a továbblépésre, újrakezdésre, a hatékony munkára. Személyes, élményszerű, tanulságos és szórakoztató motivációt nyújt.

Ismerje meg Geszti Péter új, online előadását, melyet vállalatok számára készített! Az előadás a megrendelő cég igényeire testreszabható.